Foredrag og debat om at blive mere positiv i livet

De fleste voksne mister med alderen barndommens begejstring over livet og al hvad det indeholder. Gnisten er dog ikke helt slukket, og der kan pustes liv i de gamle gløder, lyder budskabet fra psykolog Ebbe Lavendt fra Center for Positiv Psykologi i København. Foto: Genrefoto.

GRÆSTED: Psykolog Ebbe Lavendt fra Center for Positiv Psykologi i København er klar med både foredrag og oplæg til debat, når han 15. januar gæster Frvilligcenter Græsted for at kaste lys på håbet som motivator i tilværelsen.

Det kræver mere end held og dagligt overskud at skabe et positivt livsudsyn med drivkraft nok til at skabe forandringer for dig selv og dine omgivelser. Det kræver hjælp. Det er blandt budskaberne, når Cand.psych.aut. Ebbe Lavendt fra Center for Positiv Psykologi, gæster frivilligcenteret i Græsted for at fortælle om, hvordan han mener, at man som menneske kan udvikle et positivt syn på tilværelsen, få mere mod på livet og mobilisere kræfter til at forfølge sine mål.

Ebbe Lavendt. Foto: Presse.

– Der fortælles om emnet ud fra anerkendt forskning og redskaber, som bruges indenfor positiv psykologi. Der kan stilles spørgsmål undervejs, lyder det i oplægget til foredraget, der er ganske gratis at deltage i.

Der er dog et begrænset antal pladser (maks. 40 deltagere), så der er påkrævet tilmelding. Det kan ske til frivilligcenteret via telefon 4839 4930 i centerets generelle åbningstid.

Samtalegruppe
Giver foredraget mod til mere, så er planen at der bliver oprettet en samtalegruppe om samme emne i løbet af foråret.

— I gruppen mødes du med ligestillede og her kan du få inspiration til at få styrket dine ressourcer, dine relationer og din handlekraft, lyder det fra arrangørerne af aftenen, Selvhjælp/Netværk Græsted.

Er du interesseret i at høre mere om gruppen, kan kontakte Frivilligcenter Græsted via telefon: 4839 4930.

STED: Frivilligcenter Græsted, Holtvej 8, 3230 Græsted .
TID: Tirsdag d. 15. januar kl. 19-21.
ENTRE: Gratis.

Giv din mening til kende: