13 – 14-årig dreng søges i forbindelse med hærværk mod biler

Nellerupgårds Allé. (Foto: Allan Andersen)

GILLELEJE: En dreng på 13 – 14 år er blevet observeret i forbindelse med at flere biler fik skåret dæk op i Gilleleje – den dreng vil politiet nu meget gerne i kontakt med.

Sagen tog fart efter et opslag på Facebook gruppen ‘3250 Gilleleje’ hvor der blev oplyst at mindst fem biler på Nellerupgårds Allé havde fået stukket dæk i stykker, og opfordret til at man straks anmeldte hærværket til politiet.

Tilsyneladende har gerningsmanden bevæget sig ad stien fra Gilleleje Station Øst, op til Nellerupgårds Allé og ad denne op til Parkvej, passeret over denne og ind ad Hestehaven hvor der også skete hærværk mod mindst to biler på den store P-plads, som ligger lige ud til fortovet.

Onsdag har politiet foreløbigt fået følgende oplysninger ind om sagen:

Et dæk på en Ford Transit, som holdt parkeret på Nellerupgårds Alle, blev ifølge en anmeldelse, som indløb tirsdag klokken 15.07, skåret op mandag mellem klokken 21.00 og 23.00.

Igen klokken 15.23 indløb der anmeldelse om et opskåret dæk på en bil parkeret på Nellerupgårds Alle. Hærværket var sket mellem klokken 11.00 og 14.05, og omkring klokken 14.00 var en ung dreng set bevæge sig rundt mellem bilerne.

Han beskrives som A; Mand, 13-14 år, almindelig af bygning. Iført sort jakke og mørke bukser. Bar en mørk skoletaske på ryggen.

Klokken 19.49 indløb endnu en anmeldelse om et opskåret dæk på en bil samme sted. Det var sket mellem søndag klokken 23.00 og mandag klokken 16.00. Også på Hestehaven var et dæk skåret op på en bil, som holdt parkeret på vejen tirsdag mellem klokken 07.30 og 14.30.

Er der fortsat bilister som ikke har anmeldt hærværk, eller nogen som har set noget i sagen – så kontakt straks Nordsjællands Politi på 1-1-4.

Skriv din kommentar her: