[15.- 20. april] Påskeløjer på Gilleleje Bibliotek

GRIBSKOV: Det bliver vanen tro en del forskellige sjove aktiviteter på bibliotekerne i påskeferien næste måned. Her følger en oversigt over biblioteket i Kulturhavnen.

Mal på sten med Mugge P
Kom og mal på sten med Mugge P. Her er plads til børn og voksne i en glad og let stemning. Biblioteket sørger for tusser og lak. Husk at medbringe nogle tørre strandsten i en passende størrelse til at male på. Jo sjovere facon, jo mere kreativ kan du blive.

TID: Mandag 15. april kl. 11-13.
STED: Kulturbroen/mezzaninen (afhængig af vejret) Peter Fjelstrups vej 12, 3250 Gilleleje
ENTRE: Gratis, ingen tilmelding.

Lav din egen alfehave
Der er kommet en ny trend til Danmark – prøv den på Gilleleje Bibliotek. Skab din egen eventyrlige minihave i påskeferien.

Få inspiration af Line Hvid, der står bag bloggen ”kreativ med ungerne,” til at skabe din egen magiske have. Gilleleje Planteskole leverer jord og Gilleleje Bibliotek har lidt planter og rekvisitter, du medbringer en beholder, det kan være en lille kurv, et fad, en kop eller urtepotte. Har du gamle dukkehusting, små figurer eller miniplanter er du velkommen til at tage det med og bruge i din egen lille have, som du naturligvis kan tage med hjem bagefter.

TID: Tirsdag d. 16 april 2019 kl. 11-15.
STED: Kulturbroen/mezzaninen (afhængig af vejret) Peter Fjelstrups vej 12, 3250 Gilleleje.
ENTRE: Gratis ingen tilmelding , men efter først til mølle-princippet.

Foto: Presse.

Den store tryllekunstner og hans håbløse kanin
I mange år har Den Store Tryllekunstner & hans kanin rejst verden rundt for at optræde. Med sig har de deres store rejsekuffert og i den har de samlet tryllenumre fra hele verden. Nu er det hele klar til endnu en forestilling. Men det starter ikke så godt… – for hvor er kaninen? Den kommer altid for sent! Og da den endelig kommer har den travlt med alt andet end at trylle…!

Nu kan publikum opleve en anderledes trylleforestilling med et makkerpar, der siden 1991 har optrådt for børn og barnlige sjæle. Den Store Tryllekunstner & hans kanin præsenterer alt det snyd og bedrag som hører til ægte magi og selv de voksne må erkende, at det hele ikke er så lige til.

TID: Lørdag d. 20 april kl. 11-12.
STED: Børnetrappen i Gilleleje Bibliotek, Peter Fjelstrups vej 12, 3250 Gilleleje.
ENTRE: Pris 25 kr. tilmelding på www.gribskovbib.dk.

 

 

Giv din mening til kende: