15-årig knallertkører på flugt påkørte politibil

GRÆSTED: Onsdag morgen kl. 04.14 blev det anmeldt, at nogle unge mænd på knallert cirklede rundt nær supermarkedet Fakta på Centervejen, og at det fremstod mistænkeligt.

Politiet blev sendt til området, og en af patruljevognene blev i den forbindelse påkørt af en 15-årig mandlig knallertfører fra Græsted. Den 15-årige kom ikke umiddelbart alvorligt fysisk til skade, men der blev for en sikkerheds skyld tilkaldt en ambulance til at tilse ham.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

Derudover blev den 15-åriges far også ringet op og bedt om at komme til stedet, og da han var ankommet, blev den 15-årige sigtet for at køre på knallert uden hjelm samt for ikke at have standset sin kørsel, trods en anden patrulje havde gjort tegn hertil.

Endelig skal han muligvis også sigtes for at have kørt på en konstruktivt ændret knallert, idet knallerten formentlig var tunet – dette skal nu undersøges nærmere.

Gribskov Beredskab blev kl. 04.54 tilkaldt til at spule vejbanen for spildt benzin, formentlig fra den forulykkede knallert, en opgave som ikke tog mange minutter.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Annonce:

Annonce:

2 Comments

Jens
10. juni 2021 at 0:42

Politiet påkørte ham, ikke omvendt!

Man er selv uden om det
9. juni 2021 at 18:07

Hvis politiet påkørte ham så skulle han nok være stoppet

Skriv en kommentar