[15. marts] Fællessang på svensk? ‘Ja, varför inte!’

BLIK har tradition for musik og fællessang. Her er det i forbindelse med Carl Nielsens årsdag i 2015. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Arkivfoto: BLIK - Græsted Bibliotek.

GRÆSTED: ‘Vem kan segla förutan vind…’ Kan du resten af verset, så er det bare om at kigge forbi BLIK i Græsted, hvor der 15. marts er fællessang med fokus på svenske sange og viser.

 

Anna og Kim står klar, når der 15. marts fra kl. 15-17 sluttes af for den 14. sæson af ‘Syng Sammen Søndage’ på BLIK, Græsted Bibliotek.

Duetten har sammensat et blandet program med de mest kendte svenske visedigtere: Evert Taube, C-M Bellman, Cornelis Vreeswijk, Benny Andersson (fra ABBA), Povel Ramel, Olle Adolphson, Mats Paulson, Michael Wiehe og Björn Afzelius.

Anna Jonsson og Kim Eriksen har sunget og spillet sammen lige fra de mødtes som kirkesangere i København for 19 år siden. Anna er til daglig kirkesanger, børnekorleder og underviser i bevægelse, mens Kim har studeret klaver ved konservatoriet i Århus.

Kaffe kan købes i pausen. Det er gratis og der er ingen tilmelding. Arrangør : BLIK-Græsted Bibliotek og BLIKs Venner.

PS: Kender du ikke den indledende tekst, så stammer den fra en klassisk svensk folkevise. Her er den i en fordansket udgave, sunget af Kira Skov sammen med DR Pigekoret:

TID: 15. marts kl. 15-17.
STED: BLIK, Græsted Biblioteket.
ENTRE: Gratis, du dukker bare op.

Skriv din kommentar her: