[17-18. august] Vær med til at fejre Nakkehoved Fyr

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.

GRIBSKOV: Hvert år fejres landet fyr. Det sker under Den Internationale Fyrenes Dag som i år er lagt i weekenden 17. og 18. august. I den anledning vil der være gratis adgang ved Nakkehoved Fyr, hvor grillen bliver tændt op, hvis vejret tillader det.

Vil du gerne lære lidt mere om vores fyr, så kig forbi Nakkehoved Fyr 17. og 18. august, hvor der fra kl. 11-16 vil være mulighed for at møde den tyske radioamatør Klaus Helmbrecht fra Goslar, der begge dage vil kontakte radioamatører over hele verden.

Der vil være gratis adgang til museum og fyrtårn begge dage.

Venter du til søndag vil der fra kl. 12 traditionen tro være tændt op i grillen, og der er gratis pølser til børn under 12 år. Hvis vejret altså er med os.

– Ellers lover jeg, at alternativet også vil være lækkert med flere valgmuligheder. Vi serverer en god pasta- eller bulgursalat med enten laks, kylling eller steak til kr. 85 kroner, lyder det fra en af tovholderne i en udsendt pressemeddelelse.

Man må også gerne selv tage mad med og benytte grillen.

Musik skal der også være, og harmonikaen bliver som sædvanligt svunget af en oplagt Kjøller og måske også hans søn.

Øl, vin og vand kan købes til fordelagtige priser. Mad bestilles hos Else på tlf.: 6181 5803. Det skal ske i hverdage mellem kl. 11-14. Du kan også vælge at skrive en mail, og det skal ske til erd@museumns.dk.

Skriv din kommentar her: