17-årig påkørte parkeret bil og stak af fra ulykken

(Tekst/Arkivfoto: Allan Andersen)

En 17-årig ung mand fra Tisvildeleje er fredag blevet sigtet af politiet for kørsel uden førerret og for at stikke af fra et trafikuheld.

Natten til fredag omkring kl. 02.38 kørte den 17-årige en bil på Baneledet i Charlottenlund, og om manglen på et kørekort havde indvirkning på hans kørsel er uvist – men galt gik det.

Den 17-årige påkørte en parkeret bil i vejsiden, det skete med så stor kraft at den påkørte bil røg op over fortovskanten og fik en række større skader som følge af dette.

Den 17-årige bilist havde dog ikke lyst til at forblive på uheldsstedet, men stak i stedet af fra uheldsstedet i den ramponerede bil. Et familiemedlem til den 17-årige kontaktede dog senere politiet på vegne af den 17-årige bilist og erkendte hans andel i uheldet på Baneleddet.

Han havde intet kørekort, selvom muligheden er tilstedet for unge der er fyldt 17 år, og er derfor blevet sigtet for kørsel uden førerret samt for at flygte fra et trafikuheld, det oplyser Nordsjællands Politi.

Alene kørslen uden førerret koster som et minimum en bøde på 7000 kroner, og dertil kommer så flugten fra uheldsstedet samt skaderne på køretøjerne som ikke dækkes af bilens forsikring.

Giv din mening til kende: