19-årig smadrede bil i solouheld: Havde kun kørekort til knallert

(Foto: Netavisen Gribskov)

VALBY: Søndag morgen omkring kl. 08.10 forulykkede en 19-årig mand med en bil på den smalle Aggebovej, bilen endte på taget efter en ublid tur i grøften.

En 19-årig mand fik ørerne i maskinen, da han tidligt søndag morgen smadrede en bil ved at køre i grøften og rulle rundt. Om den ødelagte bil var den unge bilists egen er ukendt.

Årsagen til de manglende kørefærdigheder kan skyldes at den 19-årige mand fra Albertslund kun havde kørekort til knallert, han er derfor sigtet for overtrædelse af færdselsloven ved at køre bil uden kørekort.

Det var ret så indlysende at hastigheden havde været alt for høj til den smalle vej, hvor den 19-åriges bil først er kommet ud i rabatten og dernæst har slingret lidt frem og tilbage inden bilen røg ned i grøften hvor den kurrede et stykke inden den trillede rundt og landede på taget.

Den 19-årige mand slap fysisk uskadt, men turen får konsekvenser for den unge bilist som har fået udtaget en blodprøve som skal afgøre om spiritus eller euforiserende stoffer har haft en andel i uheldet.

(Foto: Netavisen Gribskov)
(Foto: Netavisen Gribskov)
Skriv din kommentar her: