21-årig mand kvæstet i solouheld: Kørte direkte ind i vejtræ

VALBY: Mandag morgen gik det omkring kl. 07.35 grumme galt for en 21-årig mand, som var fører af en lille VW Fox personbil, der kørte ad Vibelandsvej mellem Blistrup og Valby.

Af ukendte årsager fulgte den 21-årige mand fra Blistrup-området ikke vejens bløde venstresving udfor Vibelandsvej nr. 7 – men fortsatte lige ud og endte derfor frontalt ind i et vejtræ.

Den lille personbil fik hele fronten knust ved kollidionen med træet, bilens motor gjorde som den skulle og fortsatte delvist ind under bilen indtil træet stødte på den nederste kant af bilen forrude. Efter ulykken indløb der alarm opkald om at der var ild i bilen, hvorfor brandvæsnet straks blev sendt afsted til stedet.

Heldigvis var der ikke tale om brand i bilen, og det er endnu ukendt om den 21-årige mand selv kom ud af bilen eller kom fri med redningsmandskabets hjælp.

Efter behandling af paramedicinere på uheldsstedet blev den 21-årige mand kørt afsted i ambulance med fuld udrykning til hospitalet i Hillerød. Mandag formiddag kunne Nordsjællands Politi ikke oplyse yderligere omkring den 21-åriges tilstand eller om selve ulykken.

Hverken teknikere eller bilinspektør har været på stedet, og det betyder med stor sikkerhed at den 21-årige mand ikke har pådraget sig nogen livstruende skader.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)

Leave a Reply