[23. marts] Reception: Lærer fra Gilleleje udgiver børnebog

Søren Lindahl

GILLELEJE: Bare fordi man er lidt skør og anderledes, kan man altså godt få gode ideer, overraske og være en helt. Sådan lyder præmisset fra den 44-årige lærer Søren Lindal fra Gilleleje, der er klar til at springe ud med en børnebog om skolens sande superhelte.

Søren Lindal fik ideen til bogen efter 16 år som lærer i både Hellebæk, Gilleleje og København. Bogen indeholder ti små skolehistorier om en række af de skønne personligheder, han har mødt på min vej.

– Jeg glæder mig til at vise den frem for verden, og hvor kunne det være vidunderligt, hvis en masse børn, unge og barnlige sjæle ville læse den og måske genkende sig selv eller skolekammerater i de små skolehistorier, forklarer han.

I bogen kan man møde Benny, Balder Bold, Hidsige Henriette, Forvirrede Frida og mange andre børn og voksne, hvis historier er samlet under titlen ‘Skolens sande superhelte’.

Reception
‘Skolens sande superhelte’ kommer på gaden den 15. marts, og vil man gerne møde forfatteren, så er der bogreception den 23. marts kl. 12 på Gilleleje bibliotek i Kulturhavn Gilleleje. Bogen er illustreret af Thomas Rindom.

Bogen er ideel til højtlæsning og målgruppen er fra 8-14 år.

Forfatterens forord

Foto: Presse.

“Skolen er et fantastisk sted. Du går der jo selv. Hver dag træder du ind i denne vidunderlige, spændende og magiske verden. Hver dag er du sammen med en masse skønne, farlige og sjove børn og voksne. Og hver dag oplever I alle sammen noget helt specielt, som bare må fortælles og deles med andre.

Denne her bog er nogle af mine skolehistorier. Jeg er nemlig så heldig, at jeg stadig går i skole. Og jeg har også hver dag utroligt mange underfundige og unikke oplevelser sammen med alverdens fabelagtige børn og voksne, som alle hver især gør et kæmpe indtryk på mig. Så stort et indtryk, at jeg nu har samlet nogle af disse personligheder og deres bedrifter her i Skolens sande superhelte.

Alle har hver deres egen fortælling i de enkelte historier, men på en eller anden mærkelig måde hænger det hele sammen i sidste ende alligevel.”

Om forfatteren
Søren Lindal (f. 1974) bor i Gilleleje og har blandt andet skrevet tekst og musik til skolesangen ”Verdensklasse klasse”.

Han er også medkomponist og tekstforfatter til bandet ‘Mere monitors ep Fokus’.

Giv din mening til kende: