25-årig mand sigtet: Anholdt med jagtgevær og et kilo hash

Politiet rykkede omgående på en melding om handel med narkotika på et værelse på opholdsstedet Nordlyset i Gilleleje. (Tekst / Arkivfoto: Allan Andersen)

(Arkivfoto: Allan Andersen)

GILLELEJE: Lørdag aften blev en 25-årig mand fra København anholdt og sigtet for besiddelse af et kilo hash og et jagtgevær. Manden blev anholdt på Nordlyset, efter anmeldelse om mulig handel med narkotika.

Den sigtede 25-årige mand var på besøg på opholdsstedet Nordlyset, og her påkaldte han sig mistanke hvilket fik personalet til at reagere ved at kontakte Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi oplyser til Frederiksborg Amts Avis at ordensmagten kl. 20.09 modtog anmeldelsen om mulig handel med narkotika og der blev reageret prompte.

– Det, synes vi, lyder plausibelt, så vi beslutter at ransage de interessante lokaler, og her træffer vi en 25-årig mand, som er på besøg hos en af de unge på stedet. Pågældende er i besiddelse af omkring et kilo hash og et jagtgevær, han ikke har tilladelse til. Så vi anholder og afhører ham i sagen, hvor han bliver sigtet for salg af euforiserende stoffer og overtrædelse af våbenloven, siger vagtchef Jesper Hansen, Nordsjællands Politi, til Frederiksborg Amts Avis.

Nordsjællands Politi beslaglagde hashen samt det ulovlige skydevåben på stedet, og roser samtidigt opholdsstedets personale for at have øjnene åbne og reagere på mistanken.

Giv din mening til kende: