[25. maj] Fællessang der giver livsglæde – med Hans Dal

Hans Dal. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.

GILLELEJE: Hans Dal er kendt af mange som agent A-38 i Nissebanden, men han er også kendt som musiker og har blandt andet komponeret og skrevet flere af de mange sange i den efterhånden klassiske julekalender. Nu gæster han med en sangaften, lige efter Højskolesangbogen.

Hans Dal kommer til Kulturhavnen lørdag d. 25. maj kl. 15, hvor publikum under hans vejledning vil synge nogle af de bedste sange fra Højskolesangbogen.

– De danske højskolesange har nu, efter mange års fravær, fået deres genfødsel. Der, hvor det danske sprog er smukkest er i netop disse sange, og heldigvis har mange fået mere og mere glæde af at synge dem sammen. Det skaber automatisk en naturlig samhørighed og en kommunikation mellem mennesker, der ikke er afhængig af, hvilken baggrund man har, lyder det i en udsendt pressemeddelelse fra de frivillige arrangører i Kulturhavnen.

Hans Dal vil endvidere synge både morsomme og alvorlige helt nye sange bl.a fra hans sidste CD: “Tusmørkets Time”. Teksterne til de sungne sange vil blive uddelt til arrangementet.

Hans Dal har udover julemusik også komponeret musik til flere nye salmer, særligt i 2005 hvor han med sin kone Marianne Harboe skrev 30 salmer. Tre år senere skrev de yderligere 30.

Det koster kr. 50,- at deltage, og billetter skal bestilles via www.gillelejebio.dk.

TID: Lørdag 25. maj kl. 15.
STED: Kulturhavn Gilleleje, biografen.
ENTRE: 50 kroner.

For de nostalgiske kan man her nyde tonerne til en af de helt klassiske sange fra Nissebanden (Musik: Hans Dal. Tekst: Flemming Jensen/Hans Dal):

Skriv din kommentar her: