[28. dec.] Smid julefedtet på en guidet gåtur i nationalparken

Tekst: David Abildgaard. Foto: https://dvl.dk/nordsjaelland/.

GRIBSKOV: Der er nok flere, der kan have godt af en længere gåtur efter julens strabadser. Dansk Vandrelaug Nordsjælland inviterer på to fælles gåture i Nationalpark Kongernes Nordsjælland, og alle er velkomne til at deltage.

Lauget inviterer alle til at gå med, og der er hele to vandreture i Gribskov på denne 4. juledag. Den ene ruter bliver på cirka otte kilometer, og de mere friske kan tage en rute på 14 kilometer.

Turene starter lørdag den 28. december kl. 10 ved Kagerup Station, som har den officielle adresse: Kagerup Stationsvej 58, Helsinge.

Der er som regel en frivillig guide med på turene, som kan fortælle om omgivelserne. Foto: https://dvl.dk/nordsjaelland/

De eksakte ruter tilrettelægges først senere under hensyntagen til vejrliget.

Som vanligt er der en frivillig guide med, som vil fortælle nogle af skovens gode historier undervejs. Prisen for at deltage er 30 kroner for voksne, mens I kan tage børnene med helt gratis. Pengene går til at dække udgifter ved at lave turene. Turlederne arbejder frivilligt og gratis.

“Alle er velkomne på vores vandreture. Medlemmer som ikke medlemmer. Vi forventer dog, du melder dig ind efter to til tre prøveture, hvis du fortsat ønsker at gå med os. Det håber vi, du gør. Gode oplevelser, god motion og godt selskab. Så meget får du for pengene. Det er der vist ikke mange fitness centre, som kan slå”, lyder det kækt fra vandrelaugets hjemmeside.

Læs mere om foreningen, som arrangerer mange ture hen over året: Dansk Vandrelaug Nordsjælland.

Vil du gerne med, så kan du med fordel ringe til turleder Boe Schelke Jensen pr. tlf: 2325 5192, som i så fald vil skrive jer på deltagerlisten.

Leave a Reply