[3. dec.] Kommunen inviterer til uddeling af årets handicappris

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Genrefoto: Steve Buissinne/Pixabay.

GRIBSKOV: Kommunen inviterer alle til at deltage i overrækkelsen af årets handicappris, som i år finder sted 3. december på Rådhuset i Helsinge. Prisen går til en person, virksomhed, organisation eller forening som har gjort noget særligt for borgere med handicap. Hvem der vinder afsløres først på selve dagen.

De i alt fire indstillede kandidater bliver offentliggjort på dagen, og formanden overrækker prisen til vinderen på rådhuset, hvor alle indstillede bliver hyldet ved en reception tirsdag 3. december.

Udvalgsformand Birgit Roswall (V) har fået æren at overrække prisen:

– Vi er glade for at kunne vise dem, der gør noget for at hjælpe borgere med handicap, at vi værdsætter det. Og så håber vi, at vores fokus inspirerer andre til at gøre en indsats, så flere borgere med handicap får mulighed for at deltage i samfundet på lige fod med alle andre, siger formanden i en udsendt kommunal pressemeddelelse.

Årets handicappris bliver uddelt fra klokken 16.

Fakta
Handikapprisen går til en person, virksomhed, organisation eller forening, der har gjort en særlig indsats eller vist særligt initiativ og kreativitet for at fremme mulighederne for deltagelse i samfundslivet for borgere med handicap i Gribskov Kommune.

Indsatsen skal foregå indenfor kommunegrænsen og komme borgere i kommunen til gode.

 
Skriv din kommentar her: