3 opfører ny telemast i Ramløse: Forbedrer signalet for 3G og 4G

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse/3.

RAMLØSE: Teleselskabet 3 har sat en ny mast op på Skolebakken i Ramløse. Den nye mast har både 3G- og 4G-udstyr, som ifølge selskabet vil booste netværkssignalet og dække et større område end tidligere.


For nylig var teleselskabet 3 forbi Skolebakken 2 i Ramløse for at opføre en ny mobilmast, der øger netværkets rækkevidde og datakapacitet, så signalet både bliver stærkere og dækker et større område. Adressen Skolebakken 2 har i forvejen en mobilmast opført, men den nye mast skulle være bedre.

Masten er opført centralt i byen på Skolebakken 2 nær Ramløse Skole. Kort: Google Maps.

– Den nye mast vil give en bedre oplevelse, når brugere af netværket taler i telefon, er på nettet eller streamer serier, lyder det fra teleselskabet 3.

Gearet til mobilt bredbånd
Den nye mast er særlig gavnlig for dataforbruget i området, som stiger og stiger og som dermed skaber et kontinuerligt behov for nye udvidelser.

– Stadig flere bruger mobilnettet til at få internet i hjemmet med mobilt bredbånd, og det stiller krav til netværkets kapacitet. Derfor udvider vi løbende netværket med nye mastepositioner og opgraderer det med ny teknologi på de geografiske punkter, hvor forbruget stiger mest, lyder det fra netværksdirektør hos 3 Kim Christensen i en udsendt pressemeddelelse.

FAKTA
3’s netværk dækker ifølge selskabet hele 99% af befolkningen med 4G og består af mere end 2.300 mastepositioner fordelt over det ganske land.

Skriv din kommentar her: