[30. april] En aften med hestefilm og foredrag

GRIBSKOV: Biblioteket i Græsted inviterer til en hestefyldt aften med fremvisning af den prisbelønnede dokumentarfilm ‘Knapstrupperhesten – Jagten på de gamle gener’.

Der er godt med guf til hestepiger og andre interesserede, når BLIK i Græsted tirsdag den 30.april kl 18 præsenterer den omtalte film, som er lavet af Irene G. Scholten og Helena Ea Søgaard Nielsen. Du kan se en trailer herunder:

Lær mere om hesteprojekter
Efter filmen vil Sally Schlicting fra nationalparkrådet fortælle om projektet: ”Hestene i Kongernes Nordsjælland”, hvilket hun sammen med VisitNordsjælland, Esrum Kloster og Møllegård prøver at få med i handleplanen for nationalparken.

Sally er kendt af mange i hesteverdenen, da hun ejer Søborggård Hestecenter og har gennem mange år redet Nordsjælland tyndt, både som privatperson, som guide for turister og for elever på hendes rideskole.

I pausen kan du også møde folk fra Hestegruppen Gribskov, som arbejder med at skabe mødesteder på tværs af den sædvanlige klubstruktur, for folk med interesse for heste og ridning. Hestegruppen Gribskov samarbejder med BLIK om at lave et bog-eller filmarrangement med hestetema hver vinter. Måske du har en ide til næste år ?

Tid : tirsdag den 30. april kl 18.00
Sted : BLIK, Græsted Bibliotek
Pris : 30 kr. Det er muligt at købe sandwich, så er prisen 70 kr og så skal man komme 17.30. Tilmelding og mere info: Tilmeld dig her.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com