36-årig kvinde jagtede lommetyv: Hit med min telefon, din løgnhals

(Tekst/Foto: Allan Andersen)

GILLELEJE: Tirsdag middag kl. 11.58 anmeldte en 36-årig kvinde fra Gilleleje, at hun klokken 11.00 havde fået stjålet sin telefon inklusive cover indeholdende kreditkort og 1500 kroner i kontanter under en indkøbstur i Kvickly på Birkedalsvej i Helsingør.

 

Anmeldelsen var dog noget anderledes end de fleste andre lommetyverier, idet kvinden ved et snedigt trick havde formået at få sin mobiltelefon igen.

Tyveriet var sket, da den 36-årige kvinde havde haft ryggen til sin indkøbsvogn og mobil et kort øjeblik, og da hun vendte sig om opdagede hun at hendes mobil var væk.

Kvinden havde ifølge døgnrapporten hurtigt fået en medarbejder fra Kvickly til at ringe til mobilen, og de havde derved lokaliseret den hos en mand, som stod ved Kvicklys indgansparti. Da kvinden gik hen til manden, trak han mobilen op ad baglommen og spurgte, om det var hendes, samt kom med en dårlig forklaring om at han havde fundet den udenfor.

Kvinden sagde til ham, at det passede ikke og rev dernæst mobilen ud af hånden på manden, som herefter satte i løb fra stedet. Kvinden kunne nu konstatere, at de 1500 kroner i kontanter manglede – men telefonen var dog retur i hel tilstand.

Nordsjællands Politi beskriver tyven således: Mand, mellemøstlig af udseende, 30-40 år, brun i huden med sort hår. Talte dansk. Var iført lys trøje og jeans. 

Leave a Reply