Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

4 skønne ture med biludlejning, når du er i Malaga

At tage på køreture omkring Malaga med billig billeje er bestemt det værd, når man alligevel besøger den smukke, spanske by. Du kan tage en kort køretur til den bjergrige landsby Ronda, som er opdelt af kløften i Tajo-floden og som er kendt for at have smuk natur.

Dette kan du nemt gøre ved at gøre brug af billig biludlejning. En anden fremragende dagstur, for dem der elsker gammelt arkitektonisk håndværk, dejlige haver og storslået udsigt, er turen til Gibralfaro-slottet og Alcazaba-fæstningen.

At udforske sin destination er en så stor del af rejsen, så lej en bil på ferien i Malaga og få Spaniens kultur helt ind under huden gennem Easy Terra. Du vil ikke fortryde, at bruge en billig biludlejning, så du kan bruge de ekstra penge på at besøge byen Marbella med dets mange kunstgallerier og hyggelige bistroer – eller Granada som er et must at se på grund af dets vidunderlige palæ fra det 9. århundrede.

Læs med at bliv inspireret til fem ture, du kan tage på, når du rejser til Malaga. Start ferien ved en biludlejning, så du helt selv kan bestemme, hvad du skal på ferien.

Costa del Sols strande

Om sommeren i løbet af højsæsonen er strandene ved Costa del Sol overfyldte, men det forhindrer ikke turister i at nyde en dag i solen. Uden for sæsonen er strandene ikke så overfyldte, så hvis du har mulighed for at rejse uden for højsæsonen, gør du dig selv en tjeneste ved at vælge en afgang på andre tidspunkter.

Lige meget hvornår du er i Malaga, højsæson eller ej, så må og skal du tage mindst en dag ved stranden.

Alternativt kan du køre lidt væk fra de mest populære steder og stoppe ved bugten for at nyde en dag med fiskeri og lidt fred og ro. Spis frisk fisk eller gazpacho til frokost på en af mange restauranter for at fuldende din dagstur. Lej en bil i Malaga, så du lettere kan komme væk fra de store menneskemængder og find mindre, lokale strande uden alt for mange mennesker.

Gibralfaro-slottet og Alcazaba-fæstningen

For at komme til Gibralfaro-slottet skal du klatre en smule, men når du først når toppen er udsigten det hele værd.

Tag en rundvisning i den mauriske fæstning, Alcazaba-fæstningen, som er kendt for sine antikke vagttårne, dejlige haver, gårdhaver og smukke arkitektonisk design. Biludlejning i Malaga gør det muligt at tage afsted, lige når det passer dig!

Landsbyen Ronda

Landsbyen Ronda er pulserende og byder på mange historiske steder. Byen ligger cirka to timers kørsel vest for Malaga, men det er hele køreturen værd – bjergene er betagende! Besøg denne travle landsbys museum for at lære mere om tyrefægtning og husk at se både rådhuspladsen og Helligåndskirken, men du er i byen. Lej en bil på ferien i Malaga, så du ikke går glip af denne fantastiske by.

Oplev Marbella med billig billeje i Malaga

De mange kunstgallerier og butikker som ligger side om side i Marbellas gader giver byen dens charme. Men det er kun et par af de ting, som er værd at tage til Marbella for.

Tag et smut forbi amfiteatret, spis frokost ved en af de mange hyggelige bistroer og nyd den smukke udsigt ud over kysten.

Byen er for de smukke og rige, så du kan sagtens bruge flere timer på at kigge på kæmpe private yachts, smukke kvinder med store smykker og mænd i mærkevaretøj ure, der koster en månedsløn.

Seneste nyheder:

Tip os!