Stangstiv polak kørte rundt i 5,5 tons traktor på Kildevejen

HOLLØSE: Flere civile greb ind og fik sat en stopper for en voldsomt beruset polsk mand, lørdag aften ved 19-tiden, da han kørte slingrende rundt i en Massey Ferguson traktor på Kildevejen.

Hvorfra manden havde fået fat i den store traktor er der endnu ingen oplysninger om, men han forsøgte at styre det 5,5 tons tunge landbrugsredskab i retning fra Helsinge mod Holløse, og kørslen var så farlig at en række civile personer greb ind.

– Det er nogle civile mennesker som får sat en stopper for mandens kørsel, og han er ude af traktoren da vi ankommer til stedet og får ham anholdt, forklarer Vagtchefen for Nordsjællands Politi.

I al tumulten er der en også bilist som påkører traktoren, mens den holder på Kildevejen uden lys på, og den kraftige maskine gav da også politiet lidt hovedbrud omkring parkeringen.

(Foto: Allan Andersen)

– Vi endte med at få tændt noget lys samt rotorblinket på traktoren, og desuden kørt den nogenlunde ud i vejsiden uden at vælte den store basse ned i grøften. Den er også afmærket med minestrimmel, så forbipasserende kan se vi har været der, siger vagtchefen til Netavisen Gribskov..

Den anholdte polske mand har fået udtaget en blodprøve, men var i en så svær beruselse at han var umulig at afhøre, derfor ligger han natten til søndag og putter i detentionen på Politigården i Helsingør.

Håbet er at manden er til at afhøre i løbet af søndagen, og et af spørgsmålene er bla. hvor manden har fået fingrene i det store landbrugskøretøj.

(Foto: Allan Andersen)

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com