45-årig mand dræbt på stedet i voldsom ulykke på Isterødvejen

En 49-årig kvinde fra Helsinge var tirsdag involveret i den tragiske ulykke på Isterødvejen i Hillerød, hvor en 45-årig mand blev dræbt på stedet i en frontalkollision. (Tekst/Foto: Allan Andersen)

HELSINGE: En 49-årig kvinde fra Helsinge slap med lettere skader fra et voldsomt sammenstød på Isterødvejen, tirsdag eftermiddag ved 16-tiden. Ved ulykken blev en 55-årig mand fra Frederikssund ligeledes lettere kvæstet, mens en 45-årig mand fra Hillerød blev dræbt på stedet. 


Tirsdag eftermiddag kl. 15.54 blev der slået alarm til 1-1-2 om en voldsom færdselsulykke på Isterødvejen, cirka 500 meter nord for tilkørslen til Overdrevsvejen, i Hillerød. Her kørte en 55-årig mandlig bilist fra Frederikssund i retning mod Hørsholm, mens en 19-årig kvindelig bilist fra Frederiksværk kørte i retning mod Hillerød, og bag hende kørte en 45-årig mandlig bilist fra Hillerød ligeledes mod Hillerød.

Ifølge vidneberetninger til den tragiske ulykke drejede den 55-årige mand i sin tunge Cadillac af uvisse årsager pludselig over i den modsatte kørebane, hvor han i første omgang ramte siden af den 19-årige kvindes bil, inden han kørte frontalt sammen med den bagvedkørende 45-årige mand i en Toyota Auris – den 45-årige mand var dræbt på stedet ved kollisionen.

En 49-årig kvinde fra Helsinge, som kørte bagved den dræbte 45-årige mand, kunne ikke undgå at påkøre den dræbtes bil og kvinden pådrog sig lettere skader ved påkørslen.

Den 55-årige mand blev med ambulance kørt til kontrol på skadestuen, ligesom den 49-årige kvindelige bilist fra Helsinge ligeledes blev kørt til kontrol, og ingen af dem havde pådraget sig nogen alvorlige fysiske skader.

– Der blev rutinemæssigt udtaget blodprøver på flere af parterne, og der er på nuværende tidspunkt ikke sigtet nogen i sagen, men dette kan ændre sig i forbindelse med den videre sagsbehandling, oplyser Nordsjællands Politi.

Den langt kraftigere Cadillac modstod kraften i kollisionen, mens den mindre Toyota ikke kunne beskytte den 45-årige mand, idet bilen deformerede voldsomt i kollisionen. (Foto: Allan Andersen)
Skriv din kommentar her: