[26. august] Foredrag med Jens Arentzen udsat til efter valget

Tekst: David Abildgaard. Foto: Presse.

OBS: Det annoncerede foredrag med Jens Arentzen er pga. valget blevet udsat til d. 26.8.19 kl. 19-21 i Bio1. Billetpris kr. 165 er uændret. Allerede betalt entré gælder også til den ændrede dato,  alternativt vil blive refunderet, hvis det ønskes.

GILLELEJE: Skuespiller og instruktør Jens Arentzen gæster Kulturhavnen for at holde foredrag med fokus på, hvordan trivsel og livskvalitet transcenderer karriere og sågar kærlighed. Vi er mere end en bunke nær identiske DNA-strenge, konkluderer han.

Mennesket er mere end summen af dets DNA. Vi defineres af relationerne omkring os – eller af manglen på samme. Sådan lyder det fra Jens Arentzen, en dansk skuespiller, instruktør, manuskriptforfatter og foredragsholder, som mange sikkert vil huske som den voksne Ulrik i tv-serien Matador.

Han gæster Kulturhavnen i Gilleleje for at tale lidt om livet, døden og alt det imellem.

– Mange af os har lidelser og besværligheder i livet. Ikke fordi vi er forkerte eller har en diagnose, men fordi de relationer, vi har været i kontakt med siden spæd, har været usunde, tærende og ikke givet grundlaget for livseksistensen – den sunde tilknytning, lyder det i en udsendt pressemeddelelse fra tovholderne i Kulturhavnen, hvor foredraget finder sted. 

TID: 26.8.19 kl. 19-21 i
STED: Bio 1, Kulturhavn Gilleleje.
ENTRE: Kr. 165, bookes på www.gillelejebio.dk eller www.kulturhavngilleleje.dk.

Skriv din kommentar her: