[5. marts] Fernisering med Michael Jensen i Sognelængen

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Maleri: Mikael Jensen

RAMLØSE: I dag, torsdag den 5. marts, er der fernisering med kunstneren Michael Jensen i Sognelængen. Mikael er søn af den legendariske sælger Harry Motor, og er selv lidt af en storyteller. Hør ham fortælle om sine billeder og sit liv.


Mikael Jensen var omkring 40 år, da han gennem en drøm opdagede, at han kunne tegne. I dag – 25 år senere er han en anerkendt kunstner med udstillinger i ind- og udland.

Sideløbende med at kunsten tog form arbejdede Mikael som kreativ direktør i et reklamebureau, hvilket førte til mere end 40 internationale kommunikationspriser. Så det er en sand mester i kommunikation og storytelling, der 5. marts udstiller sine fascinerende billeder krydret med spændende fortællinger.

Mikael Jensen. Foto: Privat.

Mikael, f. 1953, er uddannet økonom fra CBS med speciale i organisation og arbejdspsykologi. Interessen for psykologi har fulgt ham lige siden og det er især C.G. Jungs (1875 -1961) psykoanalyse der har inspireret Mikael både som kunstner og som kommunikationsekspert.

Efter ferniseringen underholder Porsagers Jazzkapel.

Du kan læse mere om Mikael Jensens kunst ved at klikke på følgende link, som rummer en fin omtale forfattet af Bente Schneider, Ramløseguiden: Fernisering med Michael Jensen.

TID: Fernisering 5. marts kl. 19.
STED: Sognelængen, Ramløse.
ENTRE: Gratis, alle velkomne.

Skriv din kommentar her: