550 heste i ny Range Rover Velar Autobiography

Range Rover Velar
Pressefoto

550 stærke hestekræfter i smuk indpakning. Sig goddag til den nye Range Rover Velar SV Autobiography Dynamic Edition.

NYHED – Den nye Range Rover Velar er designet og  udviklet af Land Rover Special Vehicle Operations og drives af en 550 hk 5,0-liters V8-motor med kompressor, der er udstyret med en række unikke designmæssige forbedringer.

Med en V8-motor med kompresser accelererer den kraftigste Velar fra 0-100 km/t på 4,5 sekunder, og den har en topfart på 274 km/t.

Range Rover Velar Autobiography

Velar er skabt af ’Special Vehicle Operations’

Udvendigt har den mellemstore SUV en ny frontkofanger med større luftindtag, der forsyner V8-motoren med kompressor med luft og køler det opgraderede bremsesystem. En ny kølergrill og lavere karrosserisider kombineres med en ændret bagkofanger med integreret firedobbelt afgangsrør.

Markante støbte aluminiumsfælge på 21″ er standard og kunderne kan som ekstraudstyr også bestille 22″ fælge med en unik Silver Sparkle-finish og Diamond Turned-kanter.

Luksus i kabinen

Det perforerede og quiltede Windsor-læder på sæderne med dobbeltsyninger er unikt for SVAutobiography Dynamic Edition.

TEST: Range Rover Velar… Spoileralert! Den er fed.
Range Rover Velar Autobiography


Kunderne kan vælge mellem fire farvekombinationer (Ebony, Cirrus, Vintage Tan og Pimento), og SVAutobiography Dynamic Edition har 20-vejs justerbare forsæder med varme/køling samt hukommelse og massagefunktioner som standard.

Den nye Velar SVAutobiography Dynamic Edition fås i seks eksteriørfarver: Firenze Red, Santorini Black, Corris Grey, Fuji White, Indus Silver og på specialbestilling Satin Byron Blue.

Følg med i det seneste på det danske bilmarked. Netavisen Gribskov har i et forsøg på at kunne favne bredere uden at tære på vores redaktionelle ressourcer, indledt et samarbejde med bilportalen Bidt af Biler, der med base i Nordsjælland har en mission om at levere læseværdige bilnyheder, tilpas nørdede brugeranmeldelser og indsigtsfulde reportager om nye og kommende biler til det danske – og nordsjællandske marked.

Giv din mening til kende: