[6. maj] Operaduo i Kulturhavnen

Cecilia Lindwall. Foto: Presse.

GILLELEJE: Er du til opera, så er der to gode grunde til at kigge forbi Kulturhavnen 6. maj, hvor der bliver sunget Opera med stort O. På repertoiret er blandt andet den italienske komponist Giuseppe Verdi, som bliver fortolket af sangerne Yolanda Méndez Brockdorff og Cecilia Lindwall. 

De to operasangere vil optræde i levende live, og Knud Rasmussen, daglig organist i Virum Kirke, akkompagnerer på klaver. 

Yolanda Méndez Brockdorff. Foto: Presse.

Yolanda Méndez Brockdorff er født i Colombia, men har boet i København siden 1993. Hun er uddannet sanger fra Conservatorio dela Universidad Nacional i Colombia samt uddannet Operasanger på Opera Akademiet i København i  1999.

Som solist har hun været med i flere operaopsætninger, blandt andet som Carmen i ‘Carmen af Bizet’ og som Rossina i ‘Barberen i Sevilla’. Yolanda har også arbejdet i koret på det Kongelige Teater og Det Ny Teater og underviser desuden i sang.

Cecilia Lindwall
Sopranen Cecilia Lindwall er uddannet i Oslo på Statens Musikhøgskole og Statens Operahøgskole, født i Sverige, Öland, men bor i Danmark.

Hun debuterede som Musetta i La Boheme på Den Norske Opera. Samme år vandt hun den internationale operakonkurrence Kammeroper Schloss Rheinsberg i Berlin.

Cecilia blev ansat som solist på operaen Staatstheater Braunschweig, hvor hun har sunget omkring 15 operaroller som lyrisk sopran. Nu synger hun freelance med base i København og har gæstet bl.a. Malmö Operan.

I februar 2018 sang hun hovedrollen Anne Nihal i operaen ”Den Rejsende” på Det Kgl. Teater og i 2019 synger hun rollen som Confidante på Det Ny Teater i København.

TID: 6. maj, kl. 19-20.
STED: Kulturhavn Gilleleje – BIO 1, Peter Fjelstrups Vej 12, Gilleleje.
ENTRE: 60 kr. Købes på: www.gribskovbib.dk.

Arrangør: Gilleleje Bibliotek og Kulturhavn Gilleleje.

Giv din mening til kende: