Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Kevin boksede sig til guld ved Sjællands Mesterskaberne

SPORT: Sjællands Mesterskaberne 2021 gav Gilleleje Bokseklubs nye boksere erfaringer, og en enkelt guldmedalje blev der også hentet hjem til klubben.

I weekenden deltog GBK i dette års SM som i år blev afholdt i Vordingborg. Oprindeligt deltag Gilleleje Bokseklub med 10 boksere, men desværre var der kun kampe til 4 af dem. De som fik kampe var Kevin Windemuth, Steven Windemuth, Magnus Tolsgaard og Nicolai Wie.

Godkendte præstationer
Magnus Tolsgaard skulle fredag aften i semifinalen møde Frode Bøllehus fra BK Kvik Vordingborg.

Magnus starter godt ud i første omgang, hvor han styre kampen fra distancen, og få skudt nogle gode lige stød af. Midt i første omgang går der en klap ned fra Magnus, kroppen ville ikke det hovedet ville. Efter en vundet første omgang, kommer Magnus i ringhjørnet helt hvid i ansigtet, hvor trænerne Oliver og Tobias Møllenberg vurdere, at det bedste er at stoppe kampen.

Magnus har været igennem et større ‘’Weight cut’’ og derfor var han for dehydreret til at kunne præstere. Planen med Magnus er nu, at han skal en vægtklasse op.

Kevin Windemuth kæmper sig til guld
Kevin var ude i en rigtig herre fight mod Muhammad Ali fra IK Sport Helsingør. Her blev der givet og taget.

Første omgang styrer Muhammad Ali kampen fra distancen, Kevin har svært ved at komme en på den gode tekniske Helsingør bokser. I pausen fik Kevin en opsang fra træner Oliver Møllenberg, og dette var nødvendigt. Kevin starter som lyn og torden i anden omgang, og har sin trætte modstander fra Helsingør til tælling. En sikker omgang til Kevin. Tredje omgang var afgørende, Kevin starter som han sluttede, og styrede tredje omgang ligesom i anden. Fremragende præstation af Gillelejes unge kriger. 5-0 sejr til Kevin, og kan nu kalde sig 2x Sjællands begynder mester.

Nicolai Wie ude i en hård kamp
Nicolai Wie skulle op mod en rutineret og fysisk stærkere bokser Stanislav fra Nykøbing SJ Bokseklub.

Nicolai kæmper med i alle tre omgange, men må se sig slået af en bedre mand på dagen. Nicolai er allerede tilbage i træningslokalet igen, og arbejder fremmod nye opgaver.

Steven Windemuth taber en tæt finale
Steven var den sidste mand som skulle i ringen, i en finale som havde store forventninger fra publikum. Finalen stod nemlig mellem to store talenter – nemlig Steven Windemuth vs Issa Khattab.

Dette blev en hård og tæt kamp, hvor kampen bølgede frem og tilbage, men som fik den rigtige vinder.

Første og anden omgang er tætte, men går knebent til Issa Khattab. Han styrede kampen en anelse mere end GBK bokseren, og fik de tydeligste træffere – dog var Steven med i kampen hele tiden, og vidste god figur fra starten. Tredje omgang fandt Steven sin stil, og fik presset Issa, og vinder denne omgang. Men desværre ikke nok til en guldmedalje.

Næste opgave for GBK er HSK Box Cup i Hillerød 15-17 oktober.

Seneste nyheder:

Tip os!