TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

73-årig kvinde i kritisk tilstand efter voldsom trafikulykke

HELSINGE:  En 73-årig kvinde fra Gilleleje er i kritisk tilstand efter et voldsomt trafikuheld i krydset Birkedalsvej – Frederiksborgvej, torsdag middag kl. 12.31. Kvinden blev efter frigørelse fløjet til Rigshospitalets Traumecenter. De pårørende er underrettet.

Ulykken skete kort før kl. 12.30 hvor den 73-årige kvinde kom kørende ad Birkedalsvej, i retning mod krydset til Frederiksborgvej, hvor hun få meter før krydset pludselig kommer op på fortovet og snitter en fodgænger med sin bil.

Bilen fortsætter med uformindsket fart direkte over Frederiksborgvej, og ind i muren til bedemandsforretningen.

Ramte mur til bedemandsforretningen
Bilen slynges en halv gang rundt og kollisionen efterlader den 73-årige kvinde fastklemt bag rattet på sin bil. Flere politipatruljer er efter få minutter fremme på uheldsstedet, og forsøger at få bilen åbnet uden held. En betjent kommer ind i bilen og påbegynder førstehjælp til kvinden så godt som muligt i ventetiden på brandvæsnet og ambulancerne.

Brandfolkene ankom få minutter senere, og det stod klart at bilen skulle klippes fra hinanden for at sikre kvinden bedst muligt. Bilen fik derfor klippet dørene af i førersiden, mens midterstolpen i bilen også blev klippet af og frigørelsesværktøj blev også benyttet til at trykke bilen fra hinanden, så kvinden kunne løftes ud.

Lægehelikopter rekvireret
Under redningsarbejdet blev der rekvireret en lægehelikopter som kort efter landede på Gribskov Beredskabs brandstation på Frederiksborgvej, hvor kvinden blev tilset af helikopterlægen og herefter fløjet direkte til Rigshospitalets Traume Center i København.

Nordsjællands Politi har oplyst at kvindens tilstand er kritisk og at de nærmeste pårørende er blevet underrettet om den tragiske ulykke.

Teknikere og bilinspektør på stedet
Efter den 73-årige kvinde var fjernet fra uheldsstedet, blev politiets teknikere og en bilinspektør rekvireret til at foretage undersøgelser af uheldsstedet.

Først når de tekniske undersøgelser er afsluttet vil bilen blive fjernet fra uheldsstedet.

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links