78-årig kvinde død af sine kvæstelser

Onsdag aften så der således ud på ulykkesstedet. (Tekst/Foto: Allan Andersen)

HELSINGE: Den 78-årige kvinde, som mandag eftermiddag blev påkørt i fodgængerfeltet på Skolegade, er tirsdag afgået ved døden.

Ulykken som kostede kvinden livet skete omkring kl. 17.40, hvor hun var ved at passere fodgængerfeltet ved krydset Skolegade / Boagervej og her blev påkørt af en mindre sort personbil, ført af en 38-årig kvinde fra Græsted.

Ambulancer, akutlæge og politi hastede til ulykkesstedet som blev afspærret, mens redningsarbejdet stod på. Efter ambulancen var kørt afsted med den hårdt kvæstede kvinde, forblev det ene spor af Skolegade afspærret indtil en bilinspektør og politiets teknikere havde sikret sporene på uheldsstedet.

Først henad 22-tiden mandag aften kunne vejen igen åbnes for trafik.

Overlevede ikke sine kvæstelser
I første omgang kunne politiet ikke identificere kvinden, da hun ikke havde noget ID på sig, men tirsdag formiddag oplyste Nordsjællands Politi at der var tale om en lokal 78-årig kvinde som på det tidspunkt var i kritisk tilstand på Rigshospitalet.

Forlydener om at kvinden var afgået ved døden kunne onsdag ikke bekræftes af Nordsjællands Politi, men torsdag aften kunne vagtchefen for Nordsjællands Politi endelig bekræfte at kvinden ikke havde overlevet sine kvæstelser.

– Den 78-årige kvinde afgik ved døden tirsdag d. 4 februar, bekræfter vagtchefen overfor Netavisen Gribskov, torsdag aften kl. 20.15.

På ulykkesstedet ligger der nu blomster og lys til ære for den omkomne 78-årige kvinde.

(Foto: Allan Andersen)
Skriv din kommentar her: