[8. juni] Åben Kunstrunde: Lokale kunstnere byder inden for

Lea Peters
I Dronningmølle er der mulighed for at besøge Lea Peters på Spættevej 8, som glæder sig til at vise, hvad hun laver. Hun byder samtidig på en lille forfriskning. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Lea Peters.

GRIBSKOV: Kunstrunden Nordsjælland byder igen i år på et par dage, hvor man får mulighed for at besøge lokale kunstnere. Det sluttes med fællesudstilling på Marienlyst Slot i Helsingør.

Kunstrunden Nordsjælland er en forening af godt 100 udvalgte kunstnere fra hele Nordsjælland. I 2019 deltager 90 kunstnere, som præsenterer deres kunnen på en stor fællesudstilling, inden kunstnerne inviterer hjem til ‘Åbne Døre’, hvor alle interesserede har mulighed for at besøge kunstnerne i deres værksteder, se hvad de arbejder med og få en snak.

En hel række af lokale kunstnere bruger dagen til at invitere inden for. Alene i Græsted har vi for eksmpel skulptør Helle Rask Crawford, kunsmaler Susanne Helweg samt kunstmaler Søren Knudtzon, som alle gerne tager imod besøgende. Stort set alle vores større byer har en eller flere kunstnere klar til at tage imod med åbne arme.

KUNSTNERE I GRIBSKOV
Du kan klikke på hver kunstner for at komme ind på Kunstrundens side og læse mere.

Tisvildeleje
Britt Salver
Akvarel, Grafik, Maleri

Andet, Ikonmaleri
 
Keramik, Skulptur
 
Maleri
 
Helsinge
Maleri
 
Hanne Aagaard Jensen
Maleri
 
Akvarel, Maleri
 
Maleri
 
 
Gilleleje
Grafik, Maleri
 
Maleri
 
Maleri
 
Maleri
 
Maleri
 
Maleri
 
Græsted
Skulptur
 
Maleri
 
Maleri
 
Dronningmølle
 
Maleri, Skulptur
 
Vejby
Maleri
Giv din mening til kende: