95 boksere klar til weekendens DM i Gilleleje Hallen

GILLELEJE: 95 boksere er klar til DM i boksning der bliver afholdt i Gilleleje fredag, lørdag og søndag trods den voldsomme ulykke som ramte Oliver og Tobias Møllenberg tirsdag aften. Torsdag aften rykkede en masse frivillige hænder ind i Gilleleje Hallen, og på kort tid stod bokseringen og den uundværlige bar klar.

Carsten Post er til daglig træner for Oliver Møllenberg og næstformand i Gilleleje Bokseklub, men i disse dage er alt ansvar omkring DM lagt over på Carsten Post’s skuldre som følge af den ulykke der ramte de to brødre og deres pårørende.

Det er derfor for første gang i mange år ikke Thomas Møllenberg som holder styr på tingene, men derimod hans højre hånd Carsten Post som samler trådene og styrer slagets gang.

Stævnet løber derfor fortsat helt som planlagt over tre dage, fredag, lørdag og søndag, hvor der fredag er de indledende kampe.

Lørdag kører semifinaler og finaler i U15- og U17-rækkerne, og søndag er det så finalerne i U19- og i eliterækken.

Gallaaften på trods af ulykke
Lørdag aften er der gallaaften, som forløber fuldstændig som planlagt bortset fra Oliver Møllenbergs kamp, som af indlysende årsager er blevet aflyst.

Gallaaftenen starter lørdag kl. 18.30 med udvalgte og seværdige kampe, hvor en række af Gilleleje Bokseklubs egne boksere kommer i ringen, bla. EM Bronzevinder Sofie Rosshaug samt Magnus Tolsgaard, Nicolai Wie og Rasmus Clemmensen er klar.

Der bliver også ved Galla Fight Night bokset fem topkampe om DM, hvor også Gillelejes Silas Gryholt kommer i ringen.

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com