ÅBENT BREV: Fiskeri-regler uden mening skal laves om

Fiskeri i Gilleleje Havn

ÅBENT BREV: Derfor vil det Konservative Folkeparti arbejde på at få nogle konstruktive regler i forhold til fiskeriet i Danmark og, særligt for Nordsjælland, i Gilleleje.

Gilleleje er helt unik, fordi det er en by med en aktiv fiskerihavn og det er en del af den autenticitet, som hvert år er med til at tiltrække tusindvis af turister til byen. Stemningen er helt speciel på og i området omkring havnen. Og det skal vi politisk gøre alt for at bevare.

Der tales hele tiden om, at vi skal bevare de små miljøer. Med den ene hånd kan man søge alverdens EU midler til yderområder, mens der med den anden hånd laves regler, som er tæt på at lukke de små erhverv og lokalsamfund ned. Det giver ikke mening.

Når regler virker ulogiske og ikke giver mening, så skal vi se på om de ikke kan laves om. Og det virker uhensigtsmæssigt at fiskere sejler på kryds og tværs af vandet for at fiske. Det er ikke godt for miljøet og det rammer lokale fiskere i f.eks Gilleleje urimeligt hårdt.

Derfor vil det Konservative Folkeparti gøre hvad der kan gøres lokalt, nationalt og i EU for at fiskeriet i Gilleleje og resten af landet kan overleve. 

Det Konservative Folkeparti:

Mette Abildgaard Gruppeformand Trine Egetved
Byrådsmedlem
Jesper Behrensdorff 
Byrådsmedlem
Lars Nielsen
1. Suppleant 

 

Skriv din kommentar her: