Du kan få et indblik i hvordan en kunstner arbejder, når Helle Rask Crawford inviterer indenfor til åbent hus. Foto: presse.

SALTRUP: Bronze-billedhugger Helle Rask Crawford inviterer til åbent hus de kommende tre adventssøndage, hvor man kan se seneste værker samt få et indblik i, hvordan et værksted ser ud, når man er billedhugger.

Helle Rask Crawford

Helle Rask Crawford inviterer indenfor i hendes værksted og galleri i skovbrynet ved Saltrup. Her har hun et udvalg med nyeste bronze-skulpturer, der ofte er naturalistiske skildringer af mennesker og dyr, især heste, men også frøer, der dog har det med at forsvinde.

– En stor del af skulpturerne har et surrealistisk eller magisk realistisk islæt. Her fortælles en historie med afsæt i politik, litteratur eller filosofi, forklarer Helle Crawford, der særligt fremhæver, at hun i sine værker forsøger at tydeliggøre alle de trin, hun som billedhugger har arbejdet med fra idé til bronzeskulptur.

På de åbne dage kan du blandt andet få indblik i processen fra modellering over silikoneafstøbning og voksmodel til støbeform, bronzesmeltning og efterbearbejdning med slibning, svejsning og patinering.

Der er kaffe og præsentation af de færdige skulpturer i galleriet.

TID: 9., 16. og 23. december fra kl. 12-17.
STED: Crawford House Smithsvej 10, Saltrup.
ENTRE: Gratis, alle velkomne.

Skriv din kommentar her: