Ældre garage ramt af el-brand

(Foto: Allan Andersen)

GILLELEJE: Tirsdag eftermiddag ved 14-tiden udbrød der brand i en gammel garage hos vognmand Benny Rasmussen i Stæremosen. Ilden viste sig heldigvis hurtigt at være begrænset.

Der blev via 1-1-2 slået alarm til Frederiksborg Brand og Redning, og mandskabet på brandstationen i Gilleleje rykkede hurtigt ud til adressen som blot lå få hundrede meter fra brandstationen i Stæremosen.

Meldingen om ild i en industribygning gjorde at der blev rykket ud med alle køretøjer, og det varede ikke mange minutter før brandfolkene var fremme på adressen, som indtil for nyligt har rummet et autoophug, men som nu er en del af vognmandsvirksomheden Benny Rasmussen.

Heldigvis viste branden sig at være mindre dramatisk, der var tale om en ældre garage i træ og belagt med tagpap som var brudt i brand.

Ilden huserede oppe under taget på den gamle garagebygning, og ilden blev hurtigt slået ned med en højtrykker, hvorefter brandfolkene fik rykket tagpappet af garagen og sikret sig at alle gløder var kvalt.

På stedet blev det konstateret at ilden var opstået som følge af en fejl i en elinstallation i garagen. Ilden havde kun været i gang oppe under taget, præcist samme sted som der løb en elledning over til noget udbrændt lysinstallation, og der var derfor ikke tvivl hos hverken politiet eller brandvæsnets indsatsleder om at ilden var startet ved en uheldig kortslutning i de gamle ledninger.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
Skriv din kommentar her: