Ældre mand kørte direkte ind i vejtræ

(Tekst/Foto: Allan Andersen)

GILLELEJE: En ældre mand kørte tirsdag eftermiddag kl. 15.35 direkte ind i et træ på Pårupvej. Ulykken skete lige i svinget ved Nordkysten, og skyldtes formentlig et ildebefindende.

Ulykken medførte en kortvarig afspærring af Pårupvej, mens redningsarbejdet stod på.

Brandvæsnet rykkede ud til stedet kl. 15.35, efter den ældre mandlige bilist af endnu ukendte årsager kørte af vejen og direkte ind i et træ. Meldingen til redningsmandskabet var at føreren af bilen var fastklemt – så alvorligt var det heldigvis ikke.

Brandfolkene assisterede ambulanceredderne med at få manden forsigtigt ud af bilen, og placeret sikkert på båren. Redderne behandlede herefter den mandlige bilist i ambulancen, før kursen blev sat mod Hillerød Hospital. Der skulle dog ikke være sket noget alvorligt med den uheldige bilist, som angiveligt fik et kortvarigt ildebefindende, og derved mistede kontrollen over bilen.

Ingen andre bilister var involveret i selve ulykken, mens der til gengæld var flere personer som straks kom den uheldige bilist til undsætning, og ydede førstehjælp indtil redningsmandskabet nåede frem.

Det var dog klart at den ældre mands bil ikke kommer ud at køre igen grundet voldsomme skader på fronten og motorrummet.

Giv din mening til kende: