Beboere slap heldigt fra ild i emhætte

(Foto: Allan Andersen)

GILLELEJE: En beboer på Rørholmsvej fik sig en grum forskrækkelse, torsdag aften, da der gik ild i en stegepande på komfuret.

Det er ikke oplyst hvad der præcist befandt sig på stegepanden, men formentlig har der været tale om olie eller lignende som pludselig brød i brand. Flammerne gik op i køkkenets emhætte, og der blev derfor slået alarm til 1-1-2 om ild i villaen.

Alarmen udløste en større udrykning til adressen, hvor man var ude af huset og i god behold, da brandbilerne og politiet nåede frem til adressen. Der var nogen røg i huset som brandfolkene fik effektivt ventileret, men ifølge indsatslederen for Frederiksborg Brand og Redning så var ilden slukket ved brandvæsnets ankomst til adressen.

Ilden havde heldigvis ikke nået at sprede sig opad gennem udluftningskanalen, og en nøje gennemgang med et termisk kamera påviste ingen brand eller gløder nogen steder, så brandvæsnet kunne hurtigt pakke sammen og forlade stedet.

Der skal ikke være sket nogen større eller alvorlige skader på selve huset, som dog må formodes at have brug for en ny emhætte. 

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
Skriv din kommentar her: