Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Bent Hansen: Jeg vil være en borgmester for alle i Gribskov

GRIBSKOV: Bent Hansen er som kommende borgmester glad for at have landet en bred konstitueringsaftale med samtlige partier i byrådet. Nu bliver opgaven at finde et fælles fodslag fremadrettet.

 

“Jeg er rigtig glad for, at alle har været imødekommende og konstruktive. Det skal alle have tak for”.

Sådan begrunder Bent Hansen den aftale, han i dag, onsdag, har været med til at lave med samtlige partier i byrådet. Det har krævet en del forhandlinger frem og tilbage, men at kalde det en udfordring er for meget, mener han.

“Der har ikke været en specifik udfordring. Jeg sagde på valgnatten, at vi ville arbejde på at få flere med, og det har vi gjort. Det har taget noget tid, men jeg er glad for, at det er lykkedes”, forklarer han.

Han ser ikke noget problem i, at alle partier nu har noget at skulle have sagt. Og at tale om, at Venstre nu har hentet et blåt flertal tilbage på bekostning af de røde, mener han skyder forbi målet.

“Vi har jo vores Venstre-politik, som vi altid har haft, det ændres der ikke på. Men vælgerne har valgt 23 medlemmer til byrådet, og det er dem jeg nu skal forsøge at få til at samarbejde til glæde for Gribskovs borgere. Jeg ved godt, at det er svært at ramme alle, men jeg vil arbejde for at være borgmester for alle og ikke kun Venstres vælgere”, forklarer han.

“Nu er alle partier med inde og tage ansvar”, slutter han og understreger, at der trods det fælles ansvar ikke bliver lavet et fælles, politisk program, som alle partierne skal efterleve.

RELATERET LÆSNING:

 

Venstre og Konservative enige: Blåt flertal sikret

Seneste nyheder:

Tip os!