Betina Sølver bag nyt parti i Gribskov

(Pressefoto)

GRIBSKOV: Betina Sølver vendte forleden ryggen til Socialdemokratiet, og blev løsgænger. Søndag meddeler hun at være en del af et nystiftet parti i Gribskov, Velfærdspartiet.

– Vores borgmester, Anders Gerner Frost, hoppede fra Socialdemokratiet, efter endt valgperiode, til Konservative, og for 5 år siden hoppede han fra Koservative til Nyt Gribskov, som han sammen med bl.a. Morten Ulrik Jørgensen, tidligere Venstre-medlem, startede lokalpartiet Nyt Gribskov med, skriver Betina Sølver i en meddelelse på Facebook.

– Ligesom vores borgmester, vil jeg også det allerbedste for vores kommune, derfor har jeg sammen med andre borgere i vores kommune taget initiativ til at vi starter et nyt parti, VELFÆRDSPARTIET GRIBSKOV, hvor vi vil arbejde benhårdt for Vefærd først, fortæller Betina Sølver videre.

Den primære prioritering for Velfærdspartiet Gribskov er ifølge Betina Sølver følgende:

Ordentlig ældrepleje, børn og unges trivsel, optimering af skolelærenes arbejdsvilkår, flere ansatte i dagtilbuddene,  bedre arbejdsglæde og trivsel for kommunens ansatte

Ifølge skrivelsen fra Betina Sølver vil en ordenligt ældrepleje giver bedre livskvalitet og færre genindlæggelser,  børn og unge der trives får en bedre skolegang og et bedre voksenliv, og en lokal arbejdsaftale med lærerne er alpha og omega for rekruttering af nye dygtige lærer.

Det understreges i meddelelsen at det nye parti også vil prioritere hvide striber og nul huller i vejene, ligesom partiet også støtter byggeri af en ny skole eller et fantastisk nyt museum, men bare ikke før der er penge til det.

– I VELFÆRDSPARTIET mener vi også, at der i vores lille, men skønne kommune, er brug for en skarp prioritering af de ressourcer der er af de ca. 2,5 mia skattekroner, som vi i fællesskab betaler til den fælles kommunekasse, hvorfor vi også mener, at der skal være mest mulig åbenhed og samarbejde mellem borgerne og de 23 politikere, der kun sidder i byrådet fordi borgerne har stemt på dem personligt, slutter meddelesen fra Betina Sølver.

Skriv din kommentar her: