Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Betina Sølver dropper Socialdemokraterne

GRIBSKOV: Byrådsmedlem Betina Sølver har besluttet at forlade Socialdemokraterne midt i et økonomisk stormvejr i kommunen. Dermed har Nytgribskov, Socialdemokraterne og Enhedslisten mistet deres mandat-flertal. Betina Sølver har meddelt borgmester Anders Gerner Frost om sin beslutning. 

Betina Sølver, byrådsmedlem og pt. ældreudvalgsformand, har onsdag kastet en bombe i byrådet, idet hun har meldt sig ud af Socialdemokratiet i Gribskov og dermed er politisk løsgænger. Udmeldingen sker på det værst tænkelige tidspunkt for de tre siddende partier, der allerede i næste uge skal til at åbne budgettet og forsøge at opnå enighed om besparelser for flere hundrede millioner kroner.

Årsagen skyldes tung topstyring, lyder det fra politikeren.

– Nok er nok, og jeg vil ikke længere være en del af et så topstyret parti hvor jeg ikke bliver lyttet til. Det vigtigste for mig er at jeg kan se mig selv i øjnene. Og det kan jeg nu, siger Betina Sølver onsdag aften til Ugeposten.

Netavisen Gribskov har uden held forsøgt at hente en kommentar hos Betina Sølver. Vi opdaterer, når den foreligger.

Betina Sølver startede oprindeligt som byrådsmedlem for partiet Venstre, men skiftede for tre år siden hest midt i vadestedet og blev socialdemokrat frem til i dag onsdag, hvor hun altså skulle være blevet løsgænger.

Seneste nyheder:

Tip os!