Bianca ny leder af Sol og Strand Gilleleje

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.

GRIBSKOV: Sol og Strand i Gilleleje siger velkommen til en ny bureauchef i Gilleleje. Bag roret er kommet 46-årige Bianca Wille fra Smidstrup. Hun har mere end ti års erfaring inden for feriehusudlejningsbranchen og købte sit eget drømmehus i kommunen i 2016.

Bianca er oprindeligt fra Harzen og har arbejdet som teamleder i indkøbsafdelingen i en større tysk virksomhed. Kærligheden fik hende dog til at flytte til Danmark for 12 år siden. Med årene blev hun så glad for at bo i Danmark, at hun i 2016 købte sit drømmehus i Smidstrup, hvor  hun bor sammen med sine to hunde. Fritiden bruger hun blandt andet på kajakroning, når tiden og vejret tillader det.

Slog kræften
I 2016 blev noget af et skæbneår for den ihærdige kvinde. Bianca fik konstateret kræft og måtte gennem kemobehandling – hun blev helbredt og formåede efterfølgende at etablere sig som selvstændig med negleklinikken ”Bianca´s lille neglehjørne”, som i dag hedder ”Nails by Bianca”.

Bianca ved sin nye arbejdsplads. Foto: Presse.

– Mine negle blev meget medtagede af kemobehandlingen, og jeg besluttede derfor at uddanne mig til negletekniker og åbne et lille behandlingsrum i mit hus. Jeg kom dog hurtigt til at savne kollegaer, og jeg søgte derfor tilbage til udlejningsbranchen, siger hun.

Skiftet til udlejningsbranchen blev et valg hun ikke har fortrudt siden. Bianca forklarer, at hun især nyder samspillet med medarbejderne, feriegæsterne og sommerhusejerne.

Fokus på rengøring
Hun blev ansat som souschef hos Sol og Strand i Gilleleje i marts og var forinden ansat en lang årrække hos Novasol, hvor hun blandt andet var ansvarlig for oplæring af rengøringsmedarbejdere og planlægning af rengøringen i omkring 350 sommerhuse.

– Jeg fandt ret hurtigt ud af, at det var en stor fordel at kende alle udlejningsobjekter, og derfor valgte jeg at bruge min fritid på at gøre huse rene og sikre, at de var klar til vores gæster. Det er uhyre vigtigt at kende produktet indgående og denne tilgang vil jeg naturligvis også gøre brug af her hos Sol og Strand. Rengøringen er et af de absolut vigtigste parametre for husejere og feriegæster, så det er naturligvis et område, jeg prioriterer meget højt, forklarer hun, særligt med tanke på de eksisterende corona-tider.

Hun vil også gerne bruge tid på at få etableret en god dialog og opbygge et stærkt og konstruktivt samarbejde med sommerhusejerne i Gribskov.

– Det er et fantastisk sommerhusområde, og jeg er helt overbevidst om, at vi kan skabe yderligere udvikling af kontoret, forklarer hun.

FAKTA – Sol og Strand Feriehusudlejning
Sol og Strand Feriehusudlejning er en dansk, fondsejet virksomhed, der siden 1979 har serviceret, markedsført og udlejet privatejede ferieboliger i hele Danmark.

Foruden hovedkontoret har Sol og Strand 21 lokalbureauer fordelt rundt om i Danmark og omkring 6.500 private sommerhuse til udlejning.

Sol og Strand har omkring 135 fastansatte og i højsæsonen mere end 1.000 medarbejdere. Sol og Strand overgik i 2019 til fondseje.

Leave a Reply