AFLYST: Biblioteket inviterer til fællessang med Anders Greis

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.
GILLELEJE: OBS: Dette arrangement er desværre aflyst.

Original artikel: Vær med til at synge danske sangskriveres bud på nye fællessange, når Gilleleje Bibliotek fredag d. 20. november inviterer til fællessang.

Den nye højskolesangbog udkommer i november måned, og i den anledning bliver der holdt en eftermiddag med fællessang på Mezzaninen. Her står sangeren Anders Greis og pianisten Jakob Broholm klar til at tager kærlig hånd om de nye sange.

Anders vil fortælle om sangene og deres tilblivelse.

“Jakob Broholm spiller for på Kulturhavnens flygel så vi kan lære de nye sange at kende. Arrangementet er en start på en drøm, vi har om morgensang i Kulturhavnen”, lyder det glade budskab fra bibliotekarerne.

Gratis – Men bestil i god tid
På grund af Covid-19 må morgensangen vente til januar – men 20. november er der mulighed for en lille forsmag. Selvfølgelig under de gældende Covid-regler.

Af hensyn til alles sikkerhed skal der derfor bookes en plads på gribskovbib.dk – men der er gratis adgang og begrænset deltagerantal.

ANDERS GREIS
Anders Greis er en af de nye sangskrivere, som har skrevet helt nye sange til højskolesangbogen sammen med bl.a. Henrik Nordbrandt, Stine Pilgaard og Kristina Holgersen. Desuden har han komponeret nye melodier til tekster af bl.a. Grundtvig, Henrik Pontoppidan og Ebbe Kløvedal Reich.

“Anders er en erfaren foredragsholder og underviser foruden hans virke som musiker og forfatter. Han er en levende historiefortæller, så musik og fællessangen giver publikum både oplysning og god stemning”, lyder det i en udsendt pressemeddelelse.

TID: 20. november kl. 16.30-18.30.
STED: Gilleleje bibliotek, Mezzaninen, Peter Fjelstrups vej 12, Gilleleje.
ENTRE: Gratis adgang men pladsen skal bookes på www.gribskovbib.dk.

Leave a Reply