Bijé Fritid & Camping overlever konkursbegæring

Jesper Behrensdorff kan smile igen nu hvor familiens campingvirksomhed kan fortsætte fremadrettet. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Konservative/presse.

HELSINGE: Meget tyder på, at Bijé Fritid & Camping er reddet fra konkurs. Virksomheden var ellers blevet begæret konkurs, men nu er en ny bank klar med en redningskrans.


– Det er en meget stor glæde for os at kunne fortælle, at nogle turbulente måneder i Bijé Fritid & Camping nu endelig er ved vejs ende – og med det bedst mulige resultat: At virksomheden er reddet og arbejdspladserne sikret.

Sådan lyder beskeden i en udsendt pressemeddelelse fra den nye ejerstruktur bag campingfirmaet, som tidligere havde byrådsmedlem Jesper Behrensdorff (C) ved roret, men fremadrettet vil hans søn, Jesper Behrensdorff Jr., styre forretningen.

Hjælpen er kommet fra en ny bank.

– Takket være Sparekassen Sjælland-Fyn som ny, konstruktiv samarbejdspartner og med loyal opbakning fra vores leverandører gennem 34 år er det lykkedes at skabe et nyt fundament for fremtiden, lyder det i den udsendte pressemeddelelse. 

Kampen for at overleve har på mange måder været en kamp mod uret.

– Siden vi den 20. december meget pludseligt modtog en opsigelse og senere konkursbegæring fra vores tidligere bankforbindelse, har alle i huset knoklet for at finde en løsning. Vi har siden, vi modtog konkursdekretet fra skifteretten, forhandlet med kurator, der også har været i dialog med andre interesserede købere, men vi endte med at være højestbydende, forklarer ejerne, som altså stadig er familien Behrensdorff.

Efter den positive besked gælder det nu om at få rettet skuden og få kontaktet kunderne, så de kan forsikres om selskabets fortsatte eksistens.

– Vi vil nu tage kontakt til alle vores kunder, som har stået i en uvis situation siden konkursdekretet blev afsagt. Vi arbejder benhårdt for, at ingen kommer i klemme, lyder det i pressemeddelelsen, som slutter:

– Vi siger tusind tak til alle jer, der har støttet os i denne svære tid. I har været fantastiske, og jeres reaktioner og hilsner i mails, kommentarer og med blomster har haft en kæmpestor betydning for os alle i huset. Vi glæder os om muligt endnu mere til at byde jer velkommen og betjene jer på bedste vis i Nordsjællands hyggeligste campingcenter mange år fremover.

Leave a Reply