RAMLØSE: Er man til latter og komik, så er der god grund til at opleve den 80’er-inspirerede musical ‘Nærmest Lykkelig’. Og at dømme ud fra premieren i lørdags er der god grund til optimisme for den kreative teaterscene i Ramløse.

– Premieren gik knaldhamrende godt. Det var også første gang Anders (Gerner Nielsen, red.) var der som ny borgmester, så han var med til traditionen før forestillingen, hvor vi helt tilbage fra før man kan huske drikker portvin af skårede kaffekopper, forklarer formand for Ramløse-scenen Dan Nielsen.

– Vi var klar, og det gik helt efter planen. Så vi er klar til at holde fest de næste 14 dage, lyder det selvsikkert fra den vante formand.

Klik for større grafik

“Nærmest Lykkelig” er en musical bygget op over 23 sange som alle har deres udspring i Århus i 1980’erne. Historien centrerer om Frank – en ung mand som drømmer om at blive musiker – der flytter ind i en beboelsesejendom i Århus. I løbet af stykket følger vi hverdagen i ejendommen på godt og ondt, og tager del i sorger og glæder, både i selve ejendommen og på den lokale café “Aben”.

“Nærmest Lykkelig” er spækket med ørehængere skrevet af Århus-grupper (Gnags, TV2, Lis Sørensen, På Slaget 12, Thomas Helmig og Bamses Venner) som f.eks. “Lav sol over Århus”, “Ind til dig igen”, “De første kærester på månen” og “Godnat Malaga”.

Gå ind på hjemmesiden og bestil billetter før din nabo.

Prisen er 300,- inkl. 80’er-inspireret middag med tunmousse, culottesteg og flødekartofler. Uden middag er prisen 125,- per billet.

STED: Ramløse Forsamlingshus, Frederiksværkvej 75, Helsinge.
TID: Alle dage kl. 18 (inkl. middag) og dørene åbner kl. 20.

LØRDAG D. 17. MARTSFORESTILLING
SØNDAG D. 18. MARTSFORESTILLING
FREDAG D. 23. MARTSFORESTILLING
LØRDAG D. 24. MARTSFORESTILLING