Blistrup eSport satser på opstart efter sommerferien

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Genrefoto.

BLISTRUP: Venskaber, sammenhold, god kommunikation og hård træning. Lyder dette som noget for dig, så er Blistrup eSport meget snart klar til at slå dørene op.

Hvis ord som ”noob”, ”rush b”, ”headshot”, ”v-bucks”, flush dance”, ”twitch” og ”gaming” giver god mening, så er det måske værd at overveje og kigge nærmere på Blistrup eSport, en nyoprettet forening, der så dagens lys tidligere i år.

Foreningen er stadig ikke åbnet officielt for medlemmerne. Først gælder det om at finde sponsorer og penge, så der kan blive købt det rette IT-udstyr. Planerne er at starte op efter sommerferien, såfremt der altså kan skaffes den nødvendige økonomi.

I starten skal det gerne blive til 14 kraftfulde gaming PC’ere, som skal kunne håndtere computerspil som Fortnite, Counter-Strike og Dota (et strategispil, red.), men der skal være mulighed for at udvide i fremtiden.

Og alle er velkomne, uanset køn og alder. Der er dog ikke plads til uhøflig optræden, understreger foreningens stifter Kenneth Johansen.

– Så hvis et pænt sprogbrug, respekt for done modspillere såvel som holdkammerater, samt nogle gode oplevelser og venskaber lyder som tiltalende, så kig endelig forbi når dørene forhåbentlig senere på året bliver slået op, lyder det fra Kenneth Johansen.

Hvis du derimod allerede nu kunne tænke dig at være en del af projektet, og vil støtte op omkring det lokale arbejde, ja så du velkommen til at udfylde en tilmeldingsblanket (Link til pdf med blanket, som kan udfyldes digitalt, red.).

Blanketten skal derefter vedhæftes en mail og sendes til blistrupesport@gmail.com.

FAKTA
Foreningen er stiftet af Kenneth Johansen fra Blistrup, der tidligere har drev ‘Willy’s Netcafe’ i Gilleleje. Han har sine gaming-rødder helt tilbage fra de gamle Quake-tider, men er nu om dage mere fokuseret på sin dreng, som er godt på vej mod drømmen om at kunne leve af at spille Fortnite.

Skriv din kommentar her: