BM Pleje stopper næste år: Borgere skal skifte leverandør

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Genrefoto: Arkiv/Pixabay.
GRIBSKOV: Den private leverandør BM Pleje har opsagt sin kontrakt med Gribskov Kommune pr. 30. juni 2022. Det betyder, at de borgere som modtager pleje og rengøring skal skifte selskab. Det vil dog ikke få mærkbar effekt, oplyser kommunen.

Efter 14 år i kommunen kaster BM Pleje handsken i ringen. Det har været en svær beslutning, lyder det fra indehaver Martin Marburger.

”Beslutningen om at lukke BM Pleje efter 14 år har været meget svær. Det er et hårdt og slidsomt arbejde at drive en hjemmepleje virksomhed, som altid er i gang med meget lange arbejdsperioder uden mulighed for at holde fri. Vi ser samtidigt ind i en fremtid, hvor det er svært at rekruttere medarbejdere til faget. Derfor har vi besluttet os for, at det er det rigtige tidspunkt nu”, siger han i en udsendt kommunal pressemeddelelse.

“Vi har de mest dedikerede og dygtige medarbejdere som hver og en er med til at definere BM Pleje. Det er vi stolte af og føler derfor også en forpligtigelse til at sikre ro omkring dem i det kommende år,” siger Martin Marburger.

Gribskov Kommunes Velfærdsdirektør, Per Ullerichs, har nu et år til at gøre kommunens plejeafdeling klar til at overtage opgaven:

”Det er med beklagelse, at vi har modtaget opsigelsen fra BM Pleje, som betyder, at kontrakten udløber om et år. Vi har en meget god dialog og et klart fælles mål om at fortsætte den gode service, som BM Pleje har leveret”, forklarer han.

BM Plejes medarbejdere har i dag været samlet, hvor de modtog orientering om beslutningen og det videre forløb.

”Det er medarbejderne, der leverer den gode service i hverdagen. Det ønsker vi, at de skal blive ved med – også efter året er gået,” siger Velfærdsdirektør Per Ullerichs.

Leave a Reply