TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

Børnehjælpsdagen søger indsamlere i Gribskov

GRIBSKOV: Børnehjælpsdagens Julelotteri starter den 31. oktober, og selv om der allerede er flere til at hjælpe med at sælge lodderne, så mangler der stadig lokale sælgere.

Indtil videre kan man købe de velgørende skrabelodder hos Græsted og Omegns Rideklub og Helsinge Fodboldklub, årg. 06. Børnehjælpsdagen opfordrer dog flere lokale sælgere til at melde sig.

Ved at købe julelodderne støtter man de lokale foreningsbørn, der tjener 8,50 kroner for hvert solgt lod til 20 kroner. Overskuddet fra salget går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

For hvert købt lod har man mulighed for at vinde et gavekort på 200 kroner til enten Jysk, Matas, BR Legetøj eller Kop & Kande.

Så er du en lokal forening, en idrætsklub eller en skoleklasse, så er der altså her mulighed for at tjene lidt ekstra til klassekassen eller den næste udflugt.

Nye sælgere kan tilmelde sig i hele salgsperioden (31. oktober – 24. december 2017) via Børnehjælpsdagens hjemmeside www.bhd.dk/julelotteri. 

Det koster ikke noget at bestille lodder og usolgte lodder kan returneres.

FAKTA
Børnehjælpsdagen støtter anbragte børn (0-17 år) samt udsatte unge (op til 29 år) i Danmark. Hjælpeorganisationen styrker børnenes og de unges kompetencer, fysiske og mentale robusthed gennem projekter og aktiviteter, der afholdes over hele landet.

Sidste år fik 9.720 børn anbragte børn og udsatte unge direkte glæde af Børnehjælpsdagens arbejde.

Børnehjælpsdagen har fokus på at inddrage børn og unge fra traditionelle familier i det velgørende arbejde efter konceptet “børn hjælper børn”. Det sker blandt andet gennem Julelotteriet, Lillebror Lotteriet og projekt ‘Ungdomsværn’.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links