Bokse Team Helsinge vinder to gange guld

Mikkel, Sascha og Natcha havde alle taget til Nørresundby for at kæmpe i landets største amatørstævne. Foto: HBK.

HELSINGE: Bokse Team Helsinge deltog med stor succes i weekenden i Viking Box Cup, Danmarks største amatørboksestævne. Der var deltagere fra Belgien, Norge og Sverige, og det blev til guldmedaljer til to unge boksere fra Helsinges lokale bokseklub. 

Både Micki Andersen og Natcha Danielsen kunne i weekenden tage turen til Helsinge med ekstra store smil efter et vellykket tugt til Viking Box Cup, som betegnes som Danmarks største bokse-amatørstævne. Stævnet blev afholdt i Nørresundby Idrætscenter, og havde deltagelse af mere end 130 unge boksere fra hele Nordeuropa, som var mødt op for at kæmpe om guld i et hav af klasser.

Vores egen Micki Andersen kæmpede i U15 55 kg klassen, og han vandt sin finalekamp i overbevisende stil med dommerstemmerne 5-0 over Victor Nielsen fra Ribe Bokseklub. 

– Micki leverede en flot indsats og dominerede hele kampen igennem i flot stil, hvor han ikke lod modstander få en chance for at komme ind i kampen, lyder det fra træner Lars Gierringe, der i tilgift kunne se en af klubbens unge kvindetalenter gå hele vejen. 

Natcha Danielsen ville ikke stå efter Micki. Hun deltog i U15 41 kg klassen og vandt også sin finalekamp med dommerstemmerne 5-0 i en kamp, hvor Jasmin Kjøller Klitgård fra Randers MB ikke havde meget at stille op.

– Natcha fik med en flot energisk fight hurtigt overtaget i kampen. Et overtag som hun bevarede kampen igennem, forklarer Lars Gierringe. 

En tredje bokser, Sascha Hessner, skulle også have deltaget i stævnet, men da der manglede boksere i hendes klasse måtte hun sammen med andre i samme situation desværre nøjes med en omgang sparring i træningslokalet.

Giv din mening til kende: