Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Boksning: International træningssamling gav god sparring

HELSINGE: Det gælder om at hente erfaring inden for de fire ringhjørner, hvis man har ambitioner om at blive rigtig god til boksning. Så der blev både delt øretæver og huskekager ud, da der i weekenden var boksestævne i Helsinge.

Der var lagt op til en seriøs omgang træning og sparring, da Helsinge Bokse Klub i weekenden inviterede til fælles træningscamp.

I alt fem kl ubber deltog, sågar en klub som var taget hele vejen fra Thorshavn på Færøerne.

“Træningssamlingen mellem de fem forskellige klubber gav rig mulighed for at bokserne kunne få god teknisk sparring og andre teknikker. De fire venskabsklubber drillede og prikkede til hinanden, og fik sved på panden, når trænerne var efter dem i træningslokalet”, lyder det fra klubben i en udsendt pressemeddelelse.

Campen startede fredag aften med i alt fire kampe mellem klubberne. Det gav de mindre erfarne boksere mulighed for lidt ekstra erfaring, og i alt 40 boksere kom til træningssamling hen over fredag aften og lørdag formiddag. Deltagere var klubberne Sydhavsøerne BK, Falken A/K SIK Fight, Rødovre Bokseklub, samt Hillerød Bokseklub.

Seneste nyheder:

Tip os!