Bordtennis i Vejby vågner op efter dvale

VEJBY: “Så er vi atter klar til at spille bordtennis i Vejby hallen igen”. Sådan lyder den glade besked fra Vejby-Tisvilde bordtennis, der står klar fra og med onsdag d. 6. oktober – i første omgang for de unge og senere kommer de voksne.

Vejby-Tisvilde bordtennis, klubben har for nyligt skiftet navn og hed tidligere VIF bordtennis, starter sæsonen onsdag den 29. oktober med træning for junior/seniorspillere (over 15 år). Det sker fra kl. 18:30. Det sker efter at klubben har ligget i dvale siden efteråret 2020, blandet andet grundet corona-situationen.

Nu er der kommet nyt frivillige kræfter til, og bestyrelsen, som består af fem medlemmer, føler sig nu klar til at udføre det nødvendige arbejde, så der igen kan trænes et par gange om uge i klubben.

Er du ungdomsspiller (7-15 år) kan du allerede komme til onsdag den 6. oktober kl. 17-18:30. Der kan også trænes mandage kl. 16:15-17:45. Både mandag og onsdage vil der være uddannede instruktører til at tage sig af træningen. Det er muligt at låne bat af klubben.

Vil du gerne vide mere, kan du læse mere på Vejby IF´s hjemmeside under fanen ‘bordtennis’.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com