Borgmester klar med udtalelse: Det har været nogle turbulente dage

GRIBSKOV: Efter flere dage uden at give lyd fra sig er den kommende borgmester Bent Hansen nu endelig klar med en officielt udtalelse. Læs den her.

Bent Hansen (V) har udsendt følgende pressemeddelelse, hvor han blandt oplyser, at han vil være til stede ved dagens demonstration foran Helsinge. Her mødes en større gruppe borgere for at vise deres utilfredshed med den konstitueringsaftale, som blev indgået mellem Venstre og Socialdemokratiet, SF, Nytgribskov, Enhedslisten og Radikale Venstre.

Vi har bedt Bent Hansen om et interview. I mellemtiden kan du læse pressemeddelelsen i sin helhed herunder:

“Det har været nogle turbulente dage, så jeg beklager jeg først svarer nu.

I sidste uge besluttede et bredt flertal i Gribskov byråd at pege på mig som ny borgmester. Det er selvfølgelig en opgave jeg påtager mig med stor ydmyghed.

For der skal ikke herske tvivl om, at den konstituering der foreligger med mig som borgmester, det er en konstituering med grobund for at lave en hel masse Venstre-politik.

Det er politik, som jeg er blevet valgt på og som jeg har bedt om mandat til at få gennemført. Det mener jeg også kan lade sig gøre i den meget brede konstituering, som vi står med.

Jeg er selvfølgelig også berørt af den modstand der har været mod beslutningen om at søge den brede konstituering, hvor flest mulige Gribskov-borgere bliver repræsenteret. Både indenfor og udenfor egne rækker.

Og jeg ville da lyve hvis jeg sagde, at de seneste dages virak om min borgmesterpost ikke har påvirket mig. Jeg er ked af at en række bestyrelsesmedlemmer har valgt at forlade Venstre, fordi de ikke følte sig inddraget. Men jeg havde et klart mandat sammen med min forhandlingsgruppe til at søge mest mulig Venstre-indflydelse i et bredt samarbejde. Med 15 ud af 23 mandater bag mig og Venstres gruppe mener jeg, at det er indfriet.

RELATERET LÆSNING

Borgmester møder op til demonstration mod ham selv

Jeg er klar over at min første tid som ny borgmester er en anelse mere kaotisk, end jeg havde håbet på. Men jeg er omvendt heller ikke typen der stikker halen mellem benene.

Derfor vil jeg søge dialogen med de borgere der er uenige med mig. Det har de faktisk fortjent. For de må selvfølgelig aldrig nogensinde følt at de bliver ladt i stikken af det flertal, der har valgt mig til ny borgmester.

Derfor vil jeg også møde op til dagens demonstration, så jeg kan mødes ansigt til ansigt med de borgere, som forhåbentlig i en konstruktiv tone, vil sætte ord på deres frustrationer.

Slutteligt vil jeg gerne understrege, ligesom det også har været fremme de seneste par dage, at døren stadig står åben for De Konservative, og de andre borgerlige partier. Der er kaffe på kanden og jeg er klar til at indlede en konstruktiv dialog om fremtidens Gribskov.

For det synes jeg faktisk vi skylder alle de borgere, der har sat deres kryds, at vi samarbejder konstruktivt og ikke modarbejder hinanden.

Med venlig hilsen

Bent Hansen
Byrådsmedlem (V)”

 

RELATERET LÆSNING

KAOS I VENSTRE: Venstrefolk udvandrer af bestyrelsen

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com