Borgmester møder op til demonstration mod ham selv

HELSINGE: I dag kl. 16 forventes en større gruppe borgere at vise deres utilfredshed med valgets vinder, Venstre. Det sker foran rådhuset, og ganske overraskende har borgesteren i dag meldt sin ankomst.

Borgerinddragelsen er i højsædet, når en gruppe borgere i dag klokken 16 får mulighed for at stille en række spørgsmål til den kommende borgmester Bent Hansen. Han er klar over, at rævekagen på valgaftenen har sat sindene i kog.

“Jeg er klar over at min første tid som ny borgmester er en anelse mere kaotisk, end jeg havde håbet på. Men jeg er omvendt heller ikke typen der stikker halen mellem benene. Derfor vil jeg søge dialogen med de borgere der er uenige med mig”, skriver Bent Hansen i en tidligere udsendt pressemeddelelse, hvor han lover at stille op til spørgsmål senere i dag.

“Derfor vil jeg også møde op til dagens demonstration, så jeg kan mødes ansigt til ansigt med de borgere, som forhåbentlig i en konstruktiv tone, vil sætte ord på deres frustrationer”, forklarer han i den udsendte pressemeddelelse.

Den kan læses i sin helhed ved at klikke herunder:

Borgmester klar med udtalelse: Det har været nogle turbulente dage

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com