Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Beboere hos Aleris Handicap gik sammen om at fejre Halloween

GRÆSTED: Der blev i går holdt den årlige Halloween-fest for både borgere og medarbejdere tilknyttet bocenteret Kirkeleddet i Græsted og botilbuddet Skipperstræde. Det blev en festlig affære.

I år var der stor brunch, og festen blev afholdt i lokaler på Bakkebo i Gilleleje. Arrangør var Aleris, som har botilbuddet Kirkeleddet i Græsted og botilbuddet Skipperstræde, der ligger i forbindelse med Bakkebo Omsorgscenter samt Aleris Handicapstøtte, som hjælper borgere med forskellige handicaps som bor i eget hjem i Gribskov Kommune.

Aleris Handicapstøtte holdt festen og havde pyntet op efter alle kunstens regler; edderkopper og spøgelser var at finde alle vegne, og en borger og en medarbejder leverede pyntede haloween-kager.

Det blev derfor et par timer i godt selskab, hvilket ifølge Aleris en en særlig god måde at skabe sammenhold.

– Det er en anderledes og uhøjtidelig måde at mødes på og være sammen om en aktivitet, og det skaber glæde og livskvalitet. Når vi samles til disse arrangementer, så går vi altid glade derfra med mere energi og mere overskud til hverdagen, forklarer Pia Damgaard Nielsen fra Aleris.

Næste store arrangement bliver julefesten, lyder der fra Aleris.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Seneste nyheder:

Tip os!